Laboratorija

Da bismo Vam olakšali put do Vašeg zdravlja, u saradnji sa renomiranom Laboratorijom AQUALAB+, u najkraćem roku kod nas možete obaviti sve potrebne laboratorijske analize.

Ordinacija Vaša kuća zdravlja uz saradnju sa Aqualab+, pruža vam vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra medicinsko biohemijskih i mikrobioloških analiza. Osoblje je stručno i profesionalno i garantujemo Vam ljubaznost, diskreciju i brzinu. Rad u laboratoriju nadziru i validiraju stručnjaci (specijalisti medicinske biohemije te specijalista mikrobiolog). Svaki nivo naših usluga, od prijema do izdavanja nalaza uvek se usavršava i pod stalnom je kontrolom.

Za podizanje volje pacijenta da se bori protiv bolesti, stoji vrhunska medicina.

Henry Ward Beecher

U nastojanju da pružimo što kvalitetniju dijagnostiku, pacijentima s informacijom koja bi mogla biti važna za ishod pretrage ili s posebnom zdravstvenom situacijom (trudnoća, hronične bolesti, terapija steroidima, alergija na lekove itd.) preporučujemo da naglase to prilikom predaje uzoraka za mikrobiološku obradu.

Povezani pregledi

    *Kliknuti na ikonicu za prikaz kalendara


    *Potvrđujem da sam upoznat/a da će Poliklinika Vaša Kuća Zdravlja koristiti moje lične podatke isključivo u svrhu obrade ovog upita(zakazivanje pregleda) i da sam pročitao obaveštenje o njihovom korišćenju ličnih podataka, koje se nalazi na stranici Politika privatnosti.

    Priprema za ultrazvučni pregled štitaste žlezde

    Za ovaj ultrazvučni pregled nije potrebna priprema .

    Ultrazvuk - Naš tim

    Igor Buzganović
    diplomirani defektolog, logoped i reedukator psihomotorike
    Milanka Nikolić
    specijalista pedijatar
    Svetlana Popovič
    specijalista infektologije