O nama

Dobrodošli u Vašu kuću zdravlja

Poliklinika „VAŠA KUĆA ZDRAVLJA“ se nalazi u Beogradu, na Vidikovcu, između Garden centra i OŠ „Branko Ćopić“, u blizini pijace „Vidikovac“. Počeli smo sa radom 2015. godine kao Specijalistička ordinacija opšte medicine. Vremenom smo rasli, gradili svoj tim i od jula 2019 godine poslujemo kao Poliklinika.

Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu Poliklinike kao i u kućnim uslovima. U „VAŠOJ KUĆI ZDRAVLJA“ možete obaviti preglede lekara opšte medicine,preglede svih specijalnosti kao i kompletnu UZ dijagnostiku na najsvremenijim ultrazvučnim aparatima.

Da bismo Vam olakšali put do Vašeg zdravlja, u saradnji sa renomiranim laboratorijama AQUALAB+ i KONZILIJUM , u najkraćem roku kod nas možete obaviti sve potrebne laboratorijske analize.

Najveći uspeh za lekara i najbolje stanje za pacijenta je sprečavanje nastanka bolesti. Zbog toga smo u našoj i Vašoj kući zdravlja stavili akcenat na prevenciju poremećaja zdravlja!

Vršimo sistematske preglede za odraslo stanovništvo i decu ali nudimo i niz paketa usluga u cilju ranog otkrivanja bolesti kao i rizika za nastanak hroničnih nezaraznih bolesti (srčane bolesti, moždani infarkt, šećerna bolest, plućne bolesti, maligne bolesti…). Takođe se u našoj ustanovi rade i pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti štitaste žlezde, prostate i dojke.

Ukoliko pak dođe do nastanka bolesti, svoje umeće koristimo za individulani pristup svakom pacijentu, pružamo adekvatno lečenje ili kontrolišemo bolest i zajedno radimo na sprečavanju komplikacija.

Prošlo je prvih pet godina…

Od specijalističke ordinacije, do sada Poliklinike Vaša kuća zdravlja, koračali smo polako, malim koracima. Trudićemo se da tako i nastavimo.

Drage naše komšije, dragi pacijenti,
svi zaposleni u Poliklinici Vaša kuća zdravlja kažu glasno jedno VELIKO HVALA.

  • Hvala na poverenju, podršci i razumevanju,
  • Hvala na lepim rečima,
  • Hvala na sitnicama koje su mamile osmehe na licu, radost u srcu a i suze radosnice u očima – bez preterivanja jer neki od vas razumeju,
  • Hvala na Vašim osmesima kao i na Vašim suzama koje su bile znak poverenja,
  • Hvala na Vašem zadovoljstvu koje nas je guralo napred i koje je osnov za naš budući rad i koje nam nameće odgovornost;

Obećavamo da ćemo se i dalje truditi da budemo posvećeni, maksimalno predani u svom radu i da ćemo činiti sve što je našoj mogućnosti da svoje znanje i sposobnosti i dalje unapređujemo i stavljamo u službu Vašeg zdravlja.